Obuhvata: – boravak u apartmanu – čišćenje (pre i posle vašeg boravka kao i jednom nedeljno ukoliko je boravak duži od 7 dana. Postoji mogućnost dnevnog održavanja ali se posebno tarifira. Pogledajte u dodatnim uslugama. – infostan (režijski troškovi), – telefon u lokalu, – internet i kablovsku TV.

U datu cenu dodatne usluge, pripadajući porez i boravišna taksa NISU uključeni. Boravišna taksa se naplaćuje po osobi po danu boravka i to: – 15 godina i starije oko 1,3 € u rsd – Deca 7-15 godina približno 0,65 € u rsd – Deca do 7 godina ne plaćaju PAŽNJA: Kod pojedinih apartmana data cena je cena koja uključuje sve gore navedene troškove. Molimo proverite upitom o kojim se apartmanima konkretno radi!!!

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja ključeva osobi koja Vam preda ključeve. Stan Na Dan.com ne naplaćuje i ne izdaje račune. Za račune je isključivo odgovoran vlasnik stana ili osoba koja je postavljena u ime vlasnika.

Plaćanje je moguće izvršiti u gotovini i kreditnim karticama preko PAY PAL servisa (samo za uplatu depozita) kao i poštanskom uputnicom za građane Srbije direktno vlasniku. Za plaćanje preko PAY PAL servisa na ukupnu cenu obračunava se dodatnih 4% koliko iznose troškovi transfera. Državljanima pojedinih zemalja nije omogućeno plaćanje preko PAY PAL servisa što zavisi od bankarske politike tih zemalja. Svi naši stanovi nalaze se u neposrednoj blizini nekog bankomata, tako da Vam dolazak do gotovine neće predstavljati nikakav problem. Plaćanje čekovima građana nije moguće.

>