U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. S obzirom da se naši apartmani izdaju prema broju osoba noćenje je dozvoljeno samo osobama koje su navedene prilikom rezervacije.

Frižideri u našim apartmanima imaju mini bar. Ukoliko imate neku posebnu želju u vezi sa sadržajem frižidera, ne ustručavajte se da nas kontaktirate pre Vašeg dolaska. Potrudićemo se da udovoljimo Vašoj želji.

U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Zamena posteljine vrši se svakih sedam dana ukoliko Vaša rezervacija traje duže od tog. Peškiri se menjaju svaka 3 dana.

Iako se trudimo da ispunimo Vaša očekivanja i verno prikažemo sve apartmane dešava se da gost ponekad nije zadovoljan onim što je zatekao iz nekog razloga. Sve nedostatke je neophodno dokumentovati fotografijama kako bismo mogli da suočimo i sankcionišemo vlasnika. Po pitanju higijene u apartmanima smo rigorozni i ako apartman nije onakav kakvim smo ga predstavili molimo Vas da nas kontaktirate odmah a najkasnije u roku od 24h. Svaka kasnija reklamacija se neće razmatrati.

>